InicioSaludGBT-Airflow® Ilerdent: higiene dental 'efecte spa'

GBT-Airflow® Ilerdent: higiene dental ‘efecte spa’

spot_img

Ilerdent inicia l’estiu amb una novetat i millora important: la Guided Biofilm Therapy (GBT). Un innovador protocol de profilaxi oral (neteja dental), avalat per la comunitat científica internacional i fruit de nombrosos assaigs clínics, que garanteix millors resultats i menys molèsties per als pacients.

Les principals diferències entre la GBT-Ilerdent i la higiene convencional rauen que aquest nou protocol utilitza un revelador que permet visibilitzar la placa dental i realitzar una neteja localitzada, menys invasiva i respectant les zones lliures de tosca i teixits tous de la boca. A més, la tecnologia capdavantera de l’estació d’aplicació Airflow® supera amb escreix, l’eficàcia de la intervenció manual.

Per si no n’hi hagués prou, «com no cal polir perquè la superfície de la dent quedi completament neta, la higiene resulta tan agradable que podríem dir, provoca un ‘efecte spa’!», explica Miquel Gensana Ruestes, gerent de la clínica lleidatana Ilerdent.

GBT-Airflow® Ilerdent: PER A TOTHOM!

Múltiples i bones raons per optar per aquesta nova forma de profilaxi oral i fer-ho de forma avantatjosa amb els nous «Packs GBT-Airflow® Ilerdent», pensats per a tots els públics.

Si parlem de nens i nenes, el «Pack Infantil GBT-Airflow® Ilerdent Prevenció», inclou una sessió d’educació d’Higiene Bucodental mitjançant l’aplicació del revelador de placa que, una vegada activat, es torna lilós amb més o menys intensitat segons el temps que porti la tosca dipositada en aquest punt. És a partir d’aquest cromograma, que la higienista dental mostrarà al pacient les zones que cal netejar millor i li aconsellarà com i quan fer el raspallat dental. Tot seguit, sessió d’Airflow® i fluorització tòpica per regenerar l’esmalt dental.

També els pacients de periodòncia tenen un bon aliat als «Pack GBT-Airflow® Ilerdent Prevenció i Manteniment Periodontal». Les nombroses i freqüents higienes dentals necessàries per al manteniment de genives fan recomanable aquest tractament que, molt menys invasiu, és especialment ‘protector’ amb els teixits tous de la boca.

I, finalment, el «Pack GBT-Airflow® Ilerdent Manteniment d’Implants». Una opció dissenyada per preservar implants i dents dels microimpactes que genera el poliment durant la higiene tradicional.

Per informar-se de qualsevol d’aquests «Packs GBT-Ilerdent», només cal demanar cita per a ‘Primera Visita Informativa GBT Gratuïta’ al 973281111 o al web ( https://ilerdent.com/cita-online/ ).

Últimos artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...

Més enllà del popular bot de OpenAI, ChatGPT, altres eines que estan destacant

Acabada una nova temporada nadalenca s'ha pogut veure com, en un intent de destacar en un...

Otros artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...