InicioMotorCOM MODERNITZAR EL TEU COTXE 

COM MODERNITZAR EL TEU COTXE 

spot_img

El sector de l’automoció ha experimentat en els últims cinc anys una autèntica revolució quant a l’aplicació de tecnologies capaces de fer la nostra conducció molt més segura, confortable i eficient. Si no vols que el teu vehicle relativament nou quedi desfasat, és possible incorporar al nostre vehicle molts d’aquests elements per a poder gaudir de molts dels avantatges tecnològics d’un cotxe recentment sortit de fàbrica. Repassarem quins: Pots realitzar i rebre trucades sense necessitat d’utilitzar les mans, i també permet escoltar música des de les aplicacions del telèfon, connectant el dispositiu a la presa de 12V. Bluetooth. Carregador sense fil. Permet posar el nostre mòbil damunt i recarregar la bateria sense necessitat de connectar cap cable. Android Acte i Apple Car Play. Els principals proveïdors de sistemes operatius per a dispositius mòbils (iOS i Android) han desenvolupat aplicacions amb les quals gestionar el nostre telèfon mitjançant comandos de veu o a través de la pantalla del nostre vehicle.

N’hi ha que precisen una instal·lació dins de la carrosseria i altres que es poden incorporar amb una senzilla cola. Sensor d’aparcament. Càmera posterior. Facilita l’aparcament i aporta seguretat. És de molta utilitat i el seu preu pot variar molt depe[1]nent del model. Retrovisors per a angles morts. Són perfectes per a tenir una àmplia visió de la carretera i oblidar-te dels punts cecs. S’instal·len en qüestió de segons i es mantenen estables. Pantalles en els reposacaps. Són ideals per a mantenir entretinguts als més petits, sobretot en els viatges llargs. Existeixen diverses maneres d’incorporar-les. “Head up display”. Es tracta d’un sistema que projecta informació bàsica sobre el parabrisa o sobre una pantalla petita específica, sempre en la línia de visió del conductor. Aporta informació com velocitat i consum de combustible, entre altres

Últimos artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...

Més enllà del popular bot de OpenAI, ChatGPT, altres eines que estan destacant

Acabada una nova temporada nadalenca s'ha pogut veure com, en un intent de destacar en un...

Otros artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...