InicioTravelJUZCAR: EL POBLE BARRUFET

JUZCAR: EL POBLE BARRUFET

spot_img

A la província de Màlaga, en plena Regió muntanyenca de Ronda es troba Juzcar, un poble de tot just 235 habitacions que va fer famós Sony Picture en 2011 quan va decidir rodar en ell la pel·lícula dels Barrufets 3D. Per a l’ocasió, el municipi va pintar de blau tots els seus edificis, inclosa l’església i l’ajuntament i va decidir deixar-lo així una vegada estrenada la pel·lícula per a promocionar el turisme. Aquest poblet tan especial mereix sens dubte una visita, sobretot si es viatja amb nens, ja que pels seus carrerons estrets i empinats poden contemplar-se fins a un total de 14 grafitis dels barrufets. Al costat dels dibuixos, se situa un codi QR que explica una història de cadascun d’ells.

El poble compta també amb estàtues gegants d’alguns personatges dels barrufets, així com uns bolets enormes que contenen petits centres d’informació turística. A més, per al delit dels més petits, existeix una ruta d’aventura que funciona els caps de setmana i en la qual es poden trobar entre d’altres activitats infantils, un rocòdrom, uns llits elàstics, un pont tibetà de 5 metres o el Salto del Villano i el Salto del Gran Zul, dues tirolines de 200 i 110 metres respectivament. Però no són les úniques coses de les que es pot gaudir en aquesta petita localitat, ja que existeixen nombroses rutes de senderisme, rutes de tapes (en les quals participen diversos bars al preu unitari d’1 euro) o monuments que val la pena veure com l’església de Catalina de Siena, el Nacimiento las Zuas o els molins, així com es poden contemplar unes espectaculars vistes a la Regió muntanyenca des d’algun dels seus miradors. Per a accedir a Juzcar pot fer-se bé amb cotxe particular o a través de la línia VJA161 dels autobusos.

Últimos artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...

Més enllà del popular bot de OpenAI, ChatGPT, altres eines que estan destacant

Acabada una nova temporada nadalenca s'ha pogut veure com, en un intent de destacar en un...

Otros artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...