InicioSaludPer què has de pujar més escales diàriament?

Per què has de pujar més escales diàriament?

spot_img

Cada moviment compta per a millorar la salut. Aquesta frase, de l’OMS, reconeix que totes les persones, independentment de la seva edat i les seves capacitats, poden ser físicament actives. Respecte a un hàbit tan senzill com pujar escales, i baixar-les, té molts beneficis. Fer servir les escales contribueix a tonificar els músculs de les cames i els glutis. A més, crema calories, i, de rebot, en atacar a les cèl·lules grasses del teixit adipós, pujar escales ajuda a la teva pell, perquè es disminueix la cel·lulitis i la pell de taronja en cuixes i abdomen. Pujar escales millora la salut cardiovascular, reduint els nivells de colesterol en sang i la pressió arterial, a més de prevenir factors de risc com el colesterol o la hipertensió. A més, augmenta la resistència cardiorespiratòria, estimula la circulació, i redueix el risc de sofrir diabetis tipus 2. Fer aquesta activitat durant set minuts redueix en un 38% el risc de sofrir un atac de cor, i millora l’absorció de calci, per la qual cosa disminueix el risc de sofrir osteoporosi i, en conseqüència, de tenir fractures d’ossos. A més, fer exercici físic sempre és bo per a la ment. S’alliberen endorfines i serotonines (hormones de la felicitat) i et sents amb un major benestar emocional. També ajuda a reduir el teu estrès i augmenta la teva autoestima, a més de millorar el rendiment i la concentració

Últimos artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...

Més enllà del popular bot de OpenAI, ChatGPT, altres eines que estan destacant

Acabada una nova temporada nadalenca s'ha pogut veure com, en un intent de destacar en un...

Otros artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...