InicioModaCom vestir correctament per a una comunió

Com vestir correctament per a una comunió

spot_img

Arrenca el mes d’abril, i amb ell, les comunions. Unes celebracions que se solen allargar fins al mes de juny, si bé és cert que des de l’any passat i a causa de la pandèmia, és cada cop més comú trobar-les en qualsevol moment de l’any. La COVID-19 ha canviat molts hàbits de rutina, però tampoc les celebracions han estat una excepció.
Un dels problemes més habituals amb els quals ens trobem a l’hora d’assistir a una Comunió és quina roba és la més adequada per a aquest acte. Cal saber que la Comunió és un esdeveniment catalogat com de mitja etiqueta i això haurem de tenir-ho en compte. La mitja etiqueta comporta anar elegant, però alhora més discret que aniríem per exemple a unes noces, i hem de passar a un segon pla, perquè els principals protagonistes són els nens. Haurem de tenir en compte també però, que és un acte religiós i per tant haurem de tenir-ho present.
Per a ajudar-nos en l’àrdua tasca de triar la indumentària apropiada, facilitem una sèrie de tips perquè ens poguem veure genial i anem correctament.
El primer que cal tenir en compte és no caure en alguns errors que solen cometre’s, entre els quals destacaríem:
– No vesteixis de llarg
– No portis lluentors
– Evita el negre en la mesura que sigui possible. Ens referim a un negre rigorós. Si es pot incloure en alguna de les peces, sempre que vagi combinat d’un altre color. El color negre és millor reservar-lo per a una altra mena d’esdeveniments, com les festes nocturnes.
– Evita barrets, tocats i pameles.
Un cop eliminat tot l’anterior, facilitem alguns altres consells a tenir en compte.
– Al contrari del que ocorre en altres celebracions, aquí sí el blanc està permès. I no sols això, denota elegància i és molt afavoridor si estàs morena.
– Els vestits tipus còctel són els més aconsellats. També les faldilles midi, sempre a l’altura del genoll.
– Els “monos” i els pantalons tipus palazzo també són molt benvinguts. No oblidis afegir un bonic cinturó perquè encara resultin més elegants.
– Cal recordar també que si ens decantem per tops o vestits que deixen les espatlles al descobert haurem de cobrir-los durant la cerimònia religiosa, per la qual cosa és millor prevere alguna rebeca o jaqueta. A més, et seran d’ajuda si el clima no acompanya, perquè les comunions es realitzen en mesos on canvien molt les temperatures.
– Quant al maquillatge ha de ser senzill i natural. Els colors nude sempre són molt encertats. No et pintis els llavis de vermell ni de colors massa intensos. El pentinat també seguirà la mateixa línia. Fuig dels recollits molt elaborats i opta per la cabellera solta, cues senzilles o semi recollits.
– Una bossa de mà tipus sobre sempre és de les més encertades, encara que també pots portar alguna de petit tamany penjada.
– Evita les joies ostentoses.
– De calçat, tria unes sandàlies altes o unes sabates de saló, evitant sempre les que tinguin plataforma.
Els homes per la seva banda, no tenen tantes opcions a l’hora de vestir. Tret que el pare tampoc opti per aquesta indumentària, encertaràs si et poses un vestit jaqueta. Això sí, evita el negre. Opta per colors més primaverals com els crus, els blavosos o els grisos. En tractar-se d’una celebració de mitja etiqueta, hi ha certes llibertats, com per exemple, la d’evitar la corbata.

Últimos artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...

Més enllà del popular bot de OpenAI, ChatGPT, altres eines que estan destacant

Acabada una nova temporada nadalenca s'ha pogut veure com, en un intent de destacar en un...

Otros artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...