InicioArtículos interesantesMés enllà del popular bot de OpenAI, ChatGPT, altres eines que estan destacant

Més enllà del popular bot de OpenAI, ChatGPT, altres eines que estan destacant

spot_img

Acabada una nova temporada nadalenca s’ha pogut veure com, en un intent de destacar en un mercat saturat, les empreses han trobat en la intel·ligència artificial (IA) una eina fonamental tant per a la creació de campanyes com per a l’organització d’esdeveniments corporatius, revelen des de l’agència global de Engagement Màrqueting MCI Spain & Portugal.

«La competència en les campanyes nadalenques s’intensifica cada any i la IA Generativa (IA Gen) s’ha assentat com una aliada poderosa per a destacar en el sector, on cada vegada compta amb un major índex d’aprovació i ús, reconeixent així les empreses el seu potencial«, assenyala el director general adjunt de MCI Spain & Portugal, Rudolf Rannegger.

Més enllà del popular bot de OpenAI, ChatGPT, altres eines que estan destacant i guanyant molta popularitat últimament són Craiyon, que genera idees i conceptes nous per a anuncis, dissenys atractius i estratègies de contingut únic; Midjourney, que destaca com la líder en el mercat en disseny i creació d’imatges; Gemini, el nou model intermodal d’intel·ligència artificial desenvolupat per Google; i altres eines per a generació d’avatars hiperrealistes, molt populars a l’actualitat.

El rol de la IA en l’organització d’esdeveniments nadalencs
«La IA ha revolucionat l’organització d’esdeveniments, millorant l’eficiència, personalització i creativitat«, afirma l’expert, qui destaca la seva capacitat en el processament de dades i la creació de continguts gràfics, una labor «que obre noves oportunitats als equips creatius per a crear experiències mai vistes«.

De la mateixa manera, la IA també brinda possibilitats de personalització, ajudant les empreses a comprendre millor les preferències dels assistents i planificar celebracions adaptades als seus interessos. Un factor que ha demostrat ser especialment útil en aquesta època de l’any, en la qual les empreses reconsideren els tradicionals sopars de Nadal i opten per esdeveniments de engagement amb el talent i de caràcter tecnològics.

«Aquests esdeveniments poden incloure des de videojocs fins a simuladors de cotxes de carreres i es poden realitzar tant de manera presencial com a través de canals remots. Més enllà de la diversió, aquestes activitats busquen enfortir la relació entre els empleats, experimentant amb comportaments i emocions en entorns de canvi constant«, detalla Rannegger, qui fa una crida a posar fi a les «pràctiques obsoletes» per a optar per tasques dinàmiques i a la moda, com és el cas de la intel·ligència artificial, «perquè són apostes segures que generen un major impacte entre els empleats«.

Últimos artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...

Motivación para todos

Estimados amigos y compañeros, tengo el placer de compartir con vosotros el siguiente enlace https://amzn.to/48SYZBp se...

Otros artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...