InicioModa5 vestits per a tota mena de cos, perfectes per a primavera

5 vestits per a tota mena de cos, perfectes per a primavera

spot_img

Hi ha opcions que queden bé a tothom

Ja ha arribat la primavera, i això és sinònim que, en poc temps, el bon temps estarà aquí. I llavors serà el moment perfecte per a usar els nostres vestits favorits i lluir perfecta sense passar calor. Sabem que hi ha uns certs vestits que ens afavoreixen d’acord amb la nostra mena de cos, però també et pots oblidar de buscar el vestit perfecte, i optar per usar un que et quedi bé sense importar el teu tipus de cos.
1. Granota negra. Si ets amant del color negre, però no vols acalorar-te a la primavera, llavors aquesta opció és perfecta. Opta per una granota que compti amb un cinturó perquè marquis la teva cintura. Per a donar-li un plus, tria un amb escot en V per a allargar el teu coll, i per a donar l’aparença d’uns glutis grans, opta per una granota que sigui faldilla short.
2. Mini vestit blanc. Tria un vestit blanc que tingui tela no tan prima perquè evitem les molestes transparències. Combina’l amb uns tennis o flats. Recorda fer servir roba interior d’un color neutre per a evitar que es transparentin colors que poden arruïnar el teu outfit.
3. Escot creuat a l’esquena. El secret per a usar aquest tipus de vestits és no utilitzar sostenidor, però, com en alguns casos, sabem que és difícil viure sense ell, perquè llueixis la teva esquena el que pots fer és usar mugroneres adhesives.
4. Negre estampat. Els estampats mai passen de moda, i més si són estampats petits. Per a totes les noies que tenen un estil més glam, o que no els agraden els vestits florals, llavors aquesta és una gran opció. Tria un vestit faldilla short per a més comoditat i combina’l amb els teus tenis favorits.
5. Floral. Per a les dones que els encanta l’estil dolç, aquest és un clàssic que li va perfecte a qualsevol mena de cos. Un tip és, si vols ressaltar el teu bust, triar un vestit amb tall cor. És una gran opció per a sortir un cap de setmana o a donar una volta.

Últimos artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...

Més enllà del popular bot de OpenAI, ChatGPT, altres eines que estan destacant

Acabada una nova temporada nadalenca s'ha pogut veure com, en un intent de destacar en un...

Otros artículos

Presentació de la novel·la: Exposició Permanent

Josep Tarragona i Montalvo ens presenta el seu nou llibre. En la presentació també...

Circo Histórico Raluy

Os queremos animar a visitar su web https://raluy.com/ y descubrir de esta forma como...

‘Secretos de un escándalo’ de Todd Haynes

Després de competir en la Secció Oficial del 76è Festival Internacional de Cinema de...